joi, 9 octombrie 2008

Halle Berry a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata


Tanara mamica, actrita americana Halle Berry, a primit titlul de cea mai sexy femeie in viata din partea editiei americane a revistei pentru barbati Esquire. Berry apare pe site-ul publicatiei intr-o ipostaza inedita! Este vorba de o fotografie care parodiaza o coperta din 2000 a revistei, in care apare fostul presedinte american Bill Clinton.
"Nu sunt prea sigura ca stiu care este semnificatia titlului, dar, tinand cont ca am 42 de ani si ca tocmai am nascut un copil, atunci ma gandesc sa il accept", a declarat Berry.
Ce inseamna sexy pentru Halle Berry? "Sexy nu inseamna sa porti haine sexy si sa mergi agitandu-ti partile corpului pana iti disloci sold, ci inseamna sa stii ca, de fapt, este vorba de o stare de spirit, starea de a trai confortabil cu tine insati", a mai spus Berry.
In 2002, Halle Berry a devenit prima actrita de culoare care a primit premiul Oscar la categoria Cea mai buna actrita. In luna martie, Berry a nascut o fetita. Tatal acesteia este modelul franco-canadian Gabriel Aubry, in varsta de 32 de ani.

Niciun comentariu: